Ferielejlighed i Himmerland

Turforslag

Vilsted Sø

Den smukke Vilsted Sø ligger et stenkast fra lejligheden. Her kan I gå turen omkring søen eller låne en kajak og nyde dagen på søen. Der ligger flere shelters rundt om søen, hvis I har lyst til at lave bål eller sove en nat under stjernerne. Læs mere om søen her: https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/vilsted-soe/

Livø

Livø er en naturperle, hvor de fleste danske naturtyper er repræsenteret. Cykl til Rønbjerg Havn og tag færgen over til den skønne lille ø, som man sagtens kan gå rundt på én dag og nyde en dejlig frokost. 9 km til Rønbjerg Havn. Læs mere om Livø: www.livo.dk

Løgstør

Løgstør er en dejlig by med en hyggelig hovedgade og havn. Her kan I nyde en dejlig frokost med udsigt til Frederik VII’s Kanal og Limfjorden.
8 km til Løgstør.
Læs mere om Løgstør her: www.muslingebyen.dk

Aggersborg

Aggersborg er Danmarks største vikingeborg og blev bygget omkring år 980 e.Kr. I dag er borgens placering og ringvoldens dimensioner fremhævet i landskabet. Aggersborg er sammen med de fire andre danske ringborge fra vikingetiden kommet på UNESCOs verdensarvsliste. Med denne blåstempling er Aggersborg rykket op i en international superstjerneliga af fortidsminder og seværdigheder.


16 km til Aggersborg. Læs mere her: www.vesthimmerlandsmuseum.dk

De Himmerlandske Heder

De Himmerlandske Heder repræsenterer den danske natur i sin bedste form. En stor del af området er i dag fredet med offentlig adgang, hvor der er flere vandreruter, der fører jer gennem en helt enestående natur.
7,6 km til De Himmerlandske Heder, Aarsvej 141, 9670 Løgstør.
Find info på www.destinationhimmerland.dk

Uhrehøj Plantage

I Uhrehøje Plantage finder I en naturbase, 4 afmærkede vandreruter, en række gravhøje og et alsidigt landskab, som blev dannet i den seneste istid. Her er der også mulighed for at overnatte i shelters.
Adresse til Shelters ved Uhrehøj Plantage: Farsøvej 97, 9640 Farsø – 16,4 km hertil.
Find info på www.destinationhimmerland.dk

Vitskøl Kloster

Vitskøl Kloster blev grundlagt i 1158 og er et af Europas ældste, bevarede klosteranlæg. Her kan I også se de fredede ruiner efter klosterkirken eller besøge den berømte urtehave i sommerhalvåret. I kan cykle enten den ene eller anden vej omkring Vilsted Sø og hen til klosteret – turene er hhv. 7,5 km og 9,8 km.
Læs mere på: www.vitskol-kloster.dk

Vild Vildere Vilsted

Vild Vildere Vilsted er en mulighed for jer, der gerne vil ud og opleve naturen, men samtidig gerne have muligheden for at krybe i ly for regn og vind, tage et varmt bad og sove i en seng. Til jeres Vild Vildere Vilsted ophold har vi 7 turanbefalinger klar, hvor I kan vælge at sove i shelters eller vende hjem og overnatte på den gamle kro.

Del af

Kontakt

Booking

Bookinger og spørgsmål varetages af Myrhøj Camping. Ring gerne, så hjælper vi jer. Når du ringer til os, er det også muligt at leje elcykler eller kano, kajak eller SUP til en dejlig tur på søen.